.UA ccTLD
.UA - наш дiм. Зробимо його кращим!
Ваша IP-адреса: 18.118.152.234
 
 Інформація щодо nic-handle
 -UANIC
 Інформація щодо epp-contact
 Транслітерація
 Публічні домени

Міжнародне співробітництво




500 нових доменів в KYIV.UA

/ З першого травня Реєстр домену .UA компанія «Хостмайстер» разом з доменними реєстраторами України запустили кампанію з просування реєстрації доменів у домені kyiv.ua. Сьогодні ми з гордістю повідомляємо, що кампанія "KYIV.UA — додай української" досягла важливої віхи: зареєстровано 500 нових доменів.

Це швидке зростання демонструє високий попит і довіру до домену kyiv.ua, підкреслюючи його привабливість для компаній і фізичних осіб, які прагнуть продемонструвати повагу до української мови, використовуючи вірну транслітерацію назви Києва.

"Ми бачимо скільки нових веб-сайтів та проектів оживають під доменом kyiv.ua, і це нас дуже тішить", - сказала Світлана Ткаченко, директорка ТОВ "Хостмайстер". "Нашою метою було підвищити обізнаність і продемонструвати цінність домену kyiv.ua, і досягнення 500 реєстрацій за перший місяць є свідченням зацікавленості інтернет-спільноти».

Домен kyiv.ua надає унікальну веб-адресу, яка ідеально підходить для компаній і окремих осіб, які прагнуть підкреслити свій зв'язок з Києвом і продемонструвати українську гордість. Акція триватиме й надалі, заплановано додаткові ініціативи для подальшого збільшення кількості реєстрацій і підтримки нових власників доменів.

Для отримання додаткової інформації про реєстрацію домену kyiv.ua та реєстраторів, які беруть участь в акції, відвідайте сайт https://tviy.kyiv.ua

05.06.2024