.UA ccTLD
.UA - наш дiм. Зробимо його кращим!
Ваша IP-адреса: 18.191.166.122
 
 Інформація щодо nic-handle
 -UANIC
 Інформація щодо epp-contact
 Транслітерація
 Публічні домени

Міжнародне співробітництво




У доменах Києва, Кропивницького, Рівного, Черкас, Чернівців та Чернігова однойменні доменні адреси з 1 липня матимуть одного реєстранта

/ У “дзеркальних” регіональних доменах Києва (kyiv.ua і kiev.ua), Кропивницького (kropyvnytskyi.ua і kirovograd.ua), Рівного (rivne.ua і rovno.ua), Черкас (cherkasy.ua і cherkassy.ua), Чернівців (chernivtsi.ua і chernovtsy.ua) та Чернігова (chernihiv.ua і chernigov.ua) з 1 липня однойменні доменні адреси (такі, як назва.kyiv.ua та назва.kiev.ua) матимуть одного реєстранта.

Виняток із цього правила - "дзеркальні" доменні імена, які вже зареєстровані та мають різних реєстрантів. Вони і надалі будуть існувати незалежно.

Відповідні зміни до регламенту роботи доменів були схвалені робочою групою, до якої входять реєстратори доменних імен та набудуть чинності 1 липня. У новій редакції регламенту операції трансферу та зміни реєстранта будуть здійснюватися для пари доменних імен.

Нові правила захищають інтернет-користувачів від можливих зловживань, пов'язаних із використанням схожих доменних імен, що знаходяться у таких “дзеркальних” доменах.

28.06.2023