.UA ccTLD
.UA - наш дiм. Зробимо його кращим!
Ваша IP-адреса: 3.16.51.3
 
 Інформація щодо nic-handle
 -UANIC
 Інформація щодо epp-contact
 Транслітерація
 Публічні домени

Міжнародне співробітництво




Дмитро Кохманюк бере участь у виборах до Правління RIPE NCC

/ Адміністратор домену верхнього рівня .UA Дмитро Кохманюк бере участь у виборах до Правління RIPE NCC, які відбудуться 24-26 травня поточного року на загальних зборах цієї організації.

RIPE NCC – незалежна, неприбуткова регіональна (Європа та Близький Схід) організація, яка займається підтримкою інфраструктури Інтернет та технічною координацією. Організація також є регіональним інтернет-реєстром (RIR), розподіляючи IP-адреси між учасниками мережевого співтовариства в регіоні. Компанія "Хостмайстер" – реєстр географічного домену верхнього рівня .UA – є членом RIPE NCC.

У поточному році буде переобрано трьох членів правління (виконавчу раду, Executive Board) з семи.

Дмитро Кохманюк із 1995 року є адміністратором домену .UA. Він веде активну технічну та просвітницьку діяльність в Україні, бере активну участь у міжнародних заходах Інтернет-організацій різних рівнів, у зустрічах RIPE NCC, ICANN, входить до складу ccNSO ICANN. Кандидатура Дмитра була також рекомендована правлінням Інтернет-асоціації України.

Проголосувати за Дмитра можуть локальні інтернет-реєстри (LIR), які є членами RIPE NCC. Для цього потрібна попередня реєстрація на сайті www.ripe.net. Детальніше

09.05.2023