.UA ccTLD
.UA - наш дiм. Зробимо його кращим!
Ваша IP-адреса: 3.145.15.205
 
 Інформація щодо nic-handle
 -UANIC
 Інформація щодо epp-contact
 Транслітерація
 Публічні домени

Міжнародне співробітництво




Період відновлення в домені .UA після 1 травня становитиме 30 днів.

/ Період відновлення (redemption) у домені .UA становитиме 30 днів для доменних імен, термін дії яких закінчиться після 1 травня 2023 року. Для доменних імен, термін дії яких вже минув або закінчиться до 1 травня, період відновлення буде продовжено до 1 листопада 2023 року.

Йдеться про доменні імена, які не були своєчасно продовжені реєстрантами. Після того, як термін дії доменного імені закінчується, воно втрачає працездатність, але все ще зберігається у реєстрі та реєстрант може його повернути. Такий стан доменного імені називається періодом відновлення і зазвичай займає 30 днів. Саме такий термін відновлення діятиме після 1 травня 2023 року.

Якщо за цей час реєстрант не поновлює своє доменне ім'я, воно остаточно видаляється і може бути зареєстроване іншою особою.

Після початку широкомасштабних бойових дій у лютому 2022 року реєстр домену .UA компанія “Хостмайстер”, провівши консультації з учасниками ринку, продовжила redemption період. Це було зроблено для того, щоб реєстранти не втратили свої імена, якщо через бойові дії не можуть їх подовжити. Таким чином, усі доменні імена, термін дії яких закінчився після 24 лютого 2022 року, зберігаються у реєстрі та можуть бути відновлені. І для цих імен період відновлення продовжено до 1 листопада 2023 року.

Перевірити стан і строки реєстрації свого домену можна за допомогою сервісу whois.

.UA - наш дім. Міцний і надійний.


04.04.2023