.UA ccTLD
.UA - наш дiм. Зробимо його кращим!
Ваша IP-адреса: 18.222.37.169
 
 Інформація щодо nic-handle
 -UANIC
 Інформація щодо epp-contact
 Транслітерація
 Публічні домени

Міжнародне співробітництво




Компанії "Хостмайстер" виповнилося 22 роки

/ Двадцять два роки тому, 22 лютого 2001 року, ініціативна група інтернет-фахівців зареєструвала компанію “Хостмайстер”, вузькоспеціалізоване підприємство, єдиним завданням якого є обслуговування домену .UA

Адмініструванням домену .UA з моменту його появи у грудні 1992 року займалися ентузіасти, виконуючи цю роботу на громадських засадах. Бурхливе зростання інтернет-ринку в кінці дев'яностих вимагало від доменної системи надійності, стабільності, передбачуваності. З цією метою інтернет-фахівці створили компанію “Хостмайстер”, яка здійснює технічне та адміністративне управління, забезпечує працездатність та стійкість домену .UA, спільного дому всіх українців у віртуальному просторі.

Двадцять другий рік народження компанія зустрічає під час тяжкого випробування. Майже рік в Україні точаться активні бойові дії, ворог регулярно обстрілює об'єкти енергетики. Війна йде і у віртуальному просторі: щодня компанія "Хостмайстер" відбиває кібератаки, найсильніша з яких мала потужність понад 150 Gbps.

Незважаючи на всі труднощі домен .UA працює у штатному режимі та є основою цифрового суверенітету України: могутнім, стійким та живучим, відкритим для співпраці і дружби.

Компанія "Хостмайстер" вітає колег і друзів; усіх, хто сприяв становленню і бере участь у розвитку вітчизняного доменного ринку і інтернет-інфраструктури; всіх інтернет-користувачів, для яких працює компанія, забезпечуючи стабільне та безперебійне функціонування домену .UA.

.UA - наш дім. Міцний і надійний.


22.02.2023