.UA ccTLD
.UA - наш дiм. Зробимо його кращим!
Ваша IP-адреса: 44.197.114.92
 
 Інформація щодо nic-handle
 -UANIC
 Інформація щодо epp-contact
 Транслітерація
 Публічні домени

Міжнародне співробітництво




Конференцію UADOM перенесено на 2021 рік

/ Конференція доменної індустрії UADOM, яка повинна була відбутися 3-4 грудня 2020 року, перенесена на весну 2021 року. Нова дата проведення конференції буде оголошена пізніше.

Організатор UADOM, реєстр домену .UA компанія “Хостмайстер” вирішила відмовитися від проведення заходу в онлайні. На наш превеликий жаль, дистанційний формат не дає можливості живого спілкування і при цьому втрачається унікальна атмосфера конференції.

Проведення конференції в традиційному, оффлайновом форматі, на сьогоднішній день неможливе, оскільки пов'язано з високим ризиком для здоров'я учасників через епідемію коронавірусу.

Ми цінуємо всіх учасників і шанувальників конференцій UADOM: тих, хто побував хоча б на одному заході і тих, хто бере участь щороку, хто чекає зустрічі з колегами, щоб поділитися думкою і досвідом, подискутувати або виступити з презентацією. Ми очікуємо, що навесні 2021 року з'явиться можливість провести конференцію UADOM в форматі особистої участі, який всім добре знайомий і буде максимально зручний та безпечний для учасників.

19.11.2020