.UA ccTLD
.UA - наш дiм. Зробимо його кращим!
Ваша IP-адреса: 34.237.140.238
 
 Інформація щодо nic-handle
 -UANIC
 Інформація щодо epp-contact
 Транслітерація
 Публічні домени

Міжнародне співробітництво




Зустріч у Львові

В середу, 27 березня компанія "Хостмайстер" провела у Львові зустріч з реєстраторами та адміністраторами публічних доменів західних регіонів України. Партнером з організації зустрічі виступив один з найбільших інтернет-провайдерів країни "Уарнет", який є адміністратором публічного домену lviv.ua та реєстратором в інших публічних доменах.

В ході зустрічі Світлана Ткаченко, Тетяна Форсюк (компанія "Хостмайстер") та Максим Сіренко (компанія "Ріфт", адміністратор регіональних доменів Рівного) розповіли про хід реформ у домені .UA. Спікери звернули увагу присутніх на деякі зміни в роботі реєстру, які впливають на бізнес-процеси реєстраторів. На випадок виникнення проблемних ситуацій під час запровадження нових технологій було рекомендовано всім учасникам цього процесу більш активно звертатись у відділ сервісної підтримки компанії "Хостмайстер".

Учасників зустрічі цікавили плани розвитку домену .UA., а також практичні аспекти роботи за протоколом EPP. Було висловлено ряд ідей, які будуть винесені на розгляд робочої групи.

По завершенню офіційної частини зустрічі компанія "Уарнет" запросила всіх продовжити спілкування за обіднім столом, що дозволило спеціалістам різних компаній українського доменного ринку в неформальній атмосфері поділитися своїм досвідом.

Ми вдячні компанії "Уарнет" за неоціненну допомогу в організації зустрічі та теплий прийом у Львові, а також усім, хто зміг взяти участь у заході.

.UA - наш спільний дім. Зробимо його кращим!

29.03.2013