.UA ccTLD
.UA - наш дiм. Зробимо його кращим!
Ваша IP-адреса: 54.226.226.30
 
 Інформація щодо nic-handle
 -UANIC
 Інформація щодо epp-contact
 Транслітерація
 Публічні домени

Міжнародне співробітництво




Регіональна зустріч у Харкові

Наприкінці минулого тижня компанія "Хостмайстер" провела регіональну партнерську зустріч із реєстраторами у Харкові – другому за чисельністю населення місті України. Участь у заході взяли понад десяток харківських компаній-реєстраторів, а також адміністратор регіональних доменів Харкова Ігор Михайленко та представники центру "Координатор" (Донецьк), який обслуговує регіональні домени Східної України.

У ході зустрічі представники компанії "Хостмайстер" Світлана Ткаченко та Тетяна Форсюк розповіли про хід реформ, які зараз проходять у домені .UA та закликали реєстраторів Харкова брати більш активну участь у робочих групах. Вони також повідомили про нові технології, які впроваджуються в домені .UA – таких, як EPP та DNSSEC.

Серед питань, які цікавили реєстраторів – плани впровадження EPP у публічних доменах та питання, пов'язані з ціноутворенням та стратегією розвитку доменного ринку. Крім того, під час зустрічі пролунали ідеї, які б могли допомогти реєстраторам у їхній роботі. Ці ідеї буде найближчим часом винесено на розгляд робочих груп.

Загалом зустріч пройшла у дружній атмосфері та дозволила організувати відкритий діалог на різні теми. Компанія "Хостмайстер" висловлює подяку усім, хто зміг прийняти участь у заході та сподівається на продовження конструктивної взаємодії.

.UA – наш спільний будинок. Зробимо його найкращим!

25.02.2013