.UA ccTLD
.UA - наш дiм. Зробимо його кращим!
Ваша IP-адреса: 18.216.190.167
 
 Інформація щодо nic-handle
 -UANIC
 Інформація щодо epp-contact
 Транслітерація
 Публічні домени

Міжнародне співробітництво




Домени ROVNO.UA, RV.UA буде адмініструвати ТОВ "РІФТ". Відкриття RIVNE.UAТОВ "РІФТ"

У 2011 році адміністратори домену ROVNO.UA з метою покращення адміністрування рівненських географічних доменів створили ТОВ "РІФТ" (RIFT Ltd -Rivne Information Future Technologies). 30 вересня поточного року домен RV.UA передано під адміністрування ТОВ "РІФТ". Ці події свідчать про виконання низки кроків, спрямованих на приведення рівненських регіональних доменів у відповідність до найкращих українських стандартів з надання доменних послуг.

З метою досягнення поставленої цілі також планується проведення наступних заходів - оптимізація DNS-структури, уніфікація правил та приведення їх у відповідність правилам .UA, впровадження протоколу IPv6, технології DNSSEC, надання користувачам можливості отримання IDNs у рівненських доменах. Як підкреслюють фахівці ТОВ "РІФТ", на цьому шляху їм необхідно зробити ще багато чого. У своїй діяльності компанія орієнтується на найбільш високі професійні стандарти.

Адміністрація рівненських доменів повідомила про проведення підготовки відкриття для реєстрації нового домену, що відображає повне україномовне звучання топоніма - RIVNE.UA. Це - також частина загальноукраїнського процесу: раніше на прохання регіональної громадськості введені в дію домени KHARKIV.UA, DNIPROPETROVSK.UA та CHERKASY.UA.

10.10.2011