.UA ccTLD
.UA - наш дiм. Зробимо його кращим!
Ваша IP-адреса: 3.138.102.178
 
 Інформація щодо nic-handle
 -UANIC
 Інформація щодо epp-contact
 Транслітерація
 Публічні домени

Міжнародне співробітництво




У Києві відбудеться Другий Український Форум з управління Інтернетом (IGF-UA)

У Києві 2 та 3 вересня 2011 року у відбудеться Другий Український Форум з управління Інтернетом (IGF-UA). Його організаторами є ІнАУ та Комісія УСПП з питань науки та IT за підтримки профільних комісій Верховної Ради та відповідних органів виконавчої влади України. Компанія "Хостмайстер" є спеціальним спонсором Форуму та організаторам зустрічі за круглим столом: "Домен .UA: EUROремонт".

Міжнародний форум з управління Інтернетом (IGF) створено ООН у 2006 році для того, щоб продовжити роботу Всесвітнього саміту з інформаційного суспільства (WSIS). Його мета – організація багатостороннього політичного діалогу за участю всіх зацікавлених осіб з урядових структур, промисловості та громадянського суспільства для обговорення питань управління Інтернетом. І на глобальному, і на національних рівнях він працює та розвивається за безпосередньої підтримки ISOC.

Компанія "Хостмайстер" виступила співорганізатором Першого Українського Форуму з управління Інтернетом (IGF-UA), який відбувся 3-4 вересня 2010 року. У ньому брали участь представники бізнесу та державних структур України, а також зарубіжні експерти. На другому Форумі також очікуються виступи цілої низки провідних світових фахівців у галузі Інтернет.

Круглий стіл "Домен .UA: EUROремонт", організований компанією "Хостмайстер", відкриється 2 вересня 2011 року о 16:50. У його програмі доповіді:

  • Анджея Бартошевича, виконавчого директора Yonita Inc. (Польща): "New TLD - нові можливості чи загроза?";
  • Дмитрія Кохманюка, адміністратора домену .UA, "Основні відмінності доменів від дітей";
  • Тетяни Долинської, директора компанії "Хостмайстер": "Демократичні реформи в .UA як важіль розвитку ринку";
  • Тетяни Форсюк, керівника відділу роботи з клієнтами компанії "Хостмайстер": "Огляд інституту реєстраторів у .UA";
  • Валерія Луньова (ПП "CiTiСенс"): "Досвід розвитку черкаських доменів".
  • значний час для дискусій.

IGF-UA - важливий чинник участі України у міжнародному співробітництві з метою розвитку Інтернет та інформаційного суспільства в цілому. Компанія "Хостмайстер" запрошує всіх зацікавлених фахівців до участі у Форумі та у зустрічі за круглим столом "Домен .UA: EUROремонт".

01.09.2011