.UA ccTLD
.UA - наш дiм. Зробимо його кращим!
Ваша IP-адреса: 54.167.199.134
 
 Інформація щодо nic-handle
 -UANIC
 Інформація щодо epp-contact
 Транслітерація
 Публічні домени

Міжнародне співробітництво




У домені .UA все залишається без змін

25 березня 2006 року пішов із життя директор ТОВ "Хостмайстер", адміністратор українського інтернет-домену .UA, жива легенда українського Інтернету Борис Мостовий.

Колектив компанії "Хостмайстер" хоче наголосити, що незважаючи на непоправну втрату, український Інтернет-домен .UA й надалі працюватиме стабільно.

Компанія "Хостмайстер" - це не лише людина в обличчі Бориса Мостового, який, без сумніву, був харизматичною особистістю, це також і колектив соратників. Над розбудовою українського сегменту Інтернету працює багато людей, які постійно підтримують його на високому технічному рівні.

Місія компанії "Хостмайстер" полягає в тому, щоб:

  • власним досвідом продемонструвати можливість ведення в Україні прозорого, законного та формалізованого бізнесу високих технологій;
  • забезпечувати домену .UA стабільну роботу;
  • сприяти розвитку бізнес-культури та поваги до інтелектуальної власності в Інтернет просторі Україні.

Колектив компанії "Хостмайстер" наголошує, що місія компанії на Інтернет ринку України змінена не буде. Так само не буде змінено і правила ведення бізнесу з делегування доменів. Компанія "Хостмайстер" і надалі буде проводити політику відмежування від політики та великого бізнесу. Взяття під тотальний контроль Адміністратора домену .UA негативно вплине на права свободи слова в українському сегменті мережі Інтернет, унеможливить плюралізм поглядів та думок, створить правила, які діятимуть в інтересах певної групи людей, що є неприпустимим не лише для Інтернету, а й для всього українського соціуму.

Компанія "Хостмайстер" надалі продовжує працювати над удосконаленням технічних можливостей для роботи домену .UA без збоїв, використовуючи сучасні досягнення науки та технологій, а також досвід міжнародних колег. Крім цього компанія продовжує працювати над покращенням умов роботи користувачів та реєстраторів, як вона це робила з моменту заснування в 2001 році.

Прес-служба
ТОВ "Хостмайстер"
тел.(044) 451-7456
Email: [email protected]

20.04.2006