.UA ccTLD
.UA - наш дiм. Зробимо його кращим!
Ваша IP-адреса: 44.204.117.57
 
 Інформація щодо nic-handle
 -UANIC
 Інформація щодо epp-contact
 Транслітерація
 Публічні домени

Міжнародне співробітництво




Дайджест IT подій

/ У випуску: тренди маркетингу; Microsoft попереджає про кіберзагрози; історичні розмови.

Міністерство цифрової трансформації
Секрети розвитку digital community
Для українських підприємців відбудеться серія безкоштовних вебінарів, присвячених створенню цифрової спільноти та збільшенню продажів, - інформує Міністерство цифрової трансформації України.

Вебінарний проєкт створили Міністерство цифрової трансформації, Офіс з розвитку підприємництва та експорту, національний проєкт Дія.Бізнес та ком’юніті-агенція OMG Agency.

Загалом у рамках проєкту планується проведення п'яти вебінарів. Перший вебінар під назвою "Digital-community як тренд сучасного маркетингу" відбудеться 30 березня.

«Інтернет свобода»
Нові кібератаки
У звіті Microsoft Threat Intelligence група вивчення кіберзагроз корпорації Microsoft повідомляє про підготовку російськими хакерами нової хвилі кібератак на Україну.

Ці кібератаки, найімовірніше, використовуватимуть програми-вимагачі, а їх жертвами стануть організації, які забезпечують українські лінії постачання.

У звіті Microsoft Threat Intelligence також згадується, що російські хакери останнім часом активно шукають доступ до урядових і комерційних організацій, які підтримують Україну у країнах по всій Америці та Європі.

Bazilik Media
Розмова з видатними українцями минулого
Проект «На урок» розробив українськомовний освітній чат на основі ChatGPT для спілкування з видатними особистостями минулого. Наразі у чаті можна поспілкуватися з такими видатними історичними постатями, як Ярослав Мудрий, Григорій Сковорода, Іван Сірко, Тарас Шевченко, Ольга Кобилянська, Катерина Білокур, Ігор Сікорський, Василь Стус та іншими.

Мета проекту – в рамках такого діалогу отримувати цікаві для навчального процесу результати. Проте автори розробки наголошують, що всі отримані відповіді потрібно перевіряти на точність.