.UA ccTLD
.UA - наш дiм. Зробимо його кращим!
Ваша IP-адреса: 3.139.238.76
 
 Інформація щодо nic-handle
 -UANIC
 Інформація щодо epp-contact
 Транслітерація
 Публічні домени

Міжнародне співробітництво




Дайджест IT подій

/ У випуску: UADOM-2022; нові домени .RSVP та ישראל.


uadom
UADOM 2022: 30 років домену .UA
Щорічна конференція UADOM відбудеться 1-2 грудня у режимі дистанційної участі, та буде присвячена 30-річчю домену .UA. Конференція доменної індустрії UADOM проходить щорічно з 2011 року та збирає інтернет-фахівців України та Європи. За цей час вона стала значущою подією телекомунікаційного ринку України, оскільки дозволяє учасникам на початку грудня підбити попередні підсумки року, що минає, а також поділитися планами на майбутній рік. Попередня реєстрація на захід за посиланням https://uadom.cctld.ua
DomainNameWire
Відкрилась реєстрація в домені .RSVP
Компанія Google відкрила реєстрацію імен у домені верхнього рівня .RSVP. Акронім RSVP широко використовується у запрошеннях на захід та означає необхідність підтвердження участі. Відповідно, новий домен призначений для розміщення інтернет-сторінок різних заходів. Акредитацію в домені отримали вісім реєстраторів: Gandi, EnCirca, Hexonet, DomainDiscount24, DomainTechnik.at, bNamed.net, Webnames.ca і, звичайно, Google Domains. Стоимость доменного имени составляет $12.
Israel Internet Association
Новый домен Израиля
Відкрито реєстрацію в домені верхнього рівня ישראל. (Ізраїль на івриті), - інформує Інтернет-асоціація Ізраїлю. Асоціація також є менеджером домену верхнього рівня IL.