.UA ccTLD
.UA - наш дiм. Зробимо його кращим!
Ваша IP-адреса: 3.21.248.47
 
 Інформація щодо nic-handle
 -UANIC
 Інформація щодо epp-contact
 Транслітерація
 Публічні домени

Міжнародне співробітництво




Дайджест IT подій

/ У випуску: аналіз кібератак; Market Finder від Google; очний DNS Symposium;

Liga
Хакери маскуються
Під час кібератак на Україну хакери маскувалися під представників Нацполіції, компаній Microsoft та Starlink, - інформує група аналізу загроз (Threat Analysis Group - TAG), що входить до складу Google.

Фахівці групи виявили принаймні п’ять потужних кампаній, за якими стоять колишні члени угрупування Conti. В рамках цих атак хакери, замасковані під легітимні організації, розсилали листи із зараженими вкладеннями і спонукали жертв таким чином встановлювати на свої пристрої небезпечне ПЗ.

Dev.ua
Google допоможе українському бізнесу
Компанія Google запускає в Україні проект Market Finder. Це безкоштовний онлайн-сервіс, який допомагає бізнесу знаходити партнерів та виходити на нові ринки, збільшувати експорт, і все це за допомогою онлайн-інструментів. На сайті будуть розміщені онлайн-посібники та поради, які допоможуть бізнесу в розвитку його на нових для себе ринках.

Серед інших можливостей Market Finder – інструменти персоналізації звітів, аналітика даних, можливості пошуку нових ринків. Сервіс уміє шукати країни, куди конкретному бізнесу краще виходити на початку, тут же можна оцінити потенційний попит на послуги бізнесу на основі інформації про інтереси населення цих територій. Серед порад буде пропонуватися навіть попередній розрахунок рекламної кампанії для роботи в нових країнах.

ICANN
DNS Symposium у очному форматі
text : DNS Symposium відбудеться 15–16 листопада 2022 року у Брюсселі у очному форматі, - інформує ICANN.

Ця дводенна подія знаменує собою повернення до очних зустрічей. Рік тому захід проходив у віртуальному форматі. А у 2020 році його скасували через пандемію. Symposium відбудеться безпосередньо перед Днем спільноти IANA 17 листопада та семінаром про зловживання DNS (17-18 листопада).