.UA ccTLD
.UA - наш дiм. Зробимо його кращим!
Ваша IP-адреса: 18.224.67.149
 
 Інформація щодо nic-handle
 -UANIC
 Інформація щодо epp-contact
 Транслітерація
 Публічні домени

Міжнародне співробітництво




Перший закордонний реєстратор в домені .UA

У домені верхнього рівня .UA почав роботу реєстратор Gransy s.r.o., що надає послуги під торговою маркою Regtons. Компанія з Праги в середині серпня підписала договір з реєстром домену компанією "Хостмайстер", і на теперішній час почала пропонувати відповідні послуги своїм клієнтам. Таким чином, вона стала першим іноземним реєстратором в домені .UA.

"Ми відзначаємо посилення інтересу до українських доменів з боку європейського бізнесу. Деякі іноземні реєстратори, прагнучи максимально повно забезпечити потреби своїх клієнтів, вже працюють в домені .UA, діючи через посередників або ж створивши в Україні свої представництва. Gransy s.r.o. стала першою, з якою компанія "Хостмайстер" уклала прямий договір, відповідно до українського законодавства і на тих же умовах, на яких працюють вітчизняні реєстратори", - пояснює генеральний директор компанії "Хостмайстер" Олег Левченко.

Компанія Gransy s.r.o. повністю відповідає технічним вимогам, які пред'являються до реєстраторів в домені .UA і пройшла обов'язкове тестування. Раніше компанія надавала послуги з реєстрації імен в домені .UA, працюючи через посередника - українського реєстратора. Gransy s.r.o. також є ICANN-акредитованим реєстратором, і обслуговує близько 350 тис. доменних імен.

В домені .UA делеговано 563 тис. доменних імен, половина з них - в публічному домені com.ua. Послуги з обслуговування імен надають 120 реєстраторів.

21.08.2015